Over ons

Particulier

Duurzaam wonen stimuleren

Voornamelijk in de Nederlandse winters kunnen de stookkosten hoog oplopen.

Als consument wilt u de stookkosten laag houden, maar uw huis wel goed verwarmen. Hoe doet u dat nu precies? En al die elektronische apparaten: hoe zorgt u ervoor dat het elektriciteitsverbruik tot een minimum beperkt wordt?

Onafhankelijk adviesbureau

Als u een behaaglijk huis wilt en flink wilt besparen op de stookkosten, hoeft u geen drastische veranderingen door te voeren. Het simpelweg isoleren van de vloeren, muren, kruipruimtes en het dak, kan u op de lange termijn al een hoop schelen in de portemonnee.

Verder kunt u flink besparen door gebruik te maken van windenergie of zonne-energie. Denk ook eens aan andere zaken, zoals vochtbestrijding, ventilatie en warmtetechniek. Ook daar dient u rekening mee te houden als het gaat om energiezuinigheid.

Duurzame oplossingen aanbieden

In een kort overzicht kan Haneco Services u laten zien op welke zaken u eenvoudig kunt besparen, en wat de bijbehorende kosten voor het project zullen zijn.

Tevens beschikken wij over een groot netwerk, waardoor wij u graag helpen met het zoeken naar de juiste aannemer voor uw project. Samen gaan wij voor een duurzame toekomst. Doet u mee?